Cinedream TV

Cinedream TV - IFA 2016 - Epson TW-7300 - Epson TW-9300

Hierbij het langverwachte IFA video verslag van Epson met de aankondihing van de nieuwe 4K e-shift projectoren TW-7300  & TW-9300 

Cinedream TV - IFA 2016 - Sony

Ook bij onze vrienden van Sony was er nieuws te rapen.We deden een interview over de voorstelling van de opvolger van de VW520 nl de VW550.

Cinedream TV - IFA 2016 - JVC - DLA-Z1 - World Premiere

Vandaag hadden we een uitgebreid interview op de JVC stand op IFA 2016 betreffende de nieuwe 4K native laser projector DLA-Z1.

Veel kijkplezier :)

Cinedream TV - IFA 2016 - Klipsch

Op IFA konden we de stand van Klipsch luidsprekers onmogelijk links laten liggen, mede door zijn zeer uitgebreid gamma en hun nieuwe RP reeks dewelke subliem draarloos werken.  

Cinedream TV - IFA 2016 - just arrived teaser

Pas toegekomen in Berlijn voor ons jaarlijkse bezoek aan de IFA, de komende dagen brengen we jullie hier op de hoogte van alle leuke dingen voor ons Home Cinema freaks.
De nieuwe Epsons, Sony's en uiteraard de kers op de taart, de 4K laser van JVC. allemaal zullen ze aan onze scherpe blik moeten weerstaan ;-).zoals steeds hebben we weer onze Camera ploeg mee om leuke beeldjes te maken.

Cinedream TV - ISE 2016

We zijn weer terug van de ISE in Amsterdam en maakten een leuk videoverslag. Blijf zeker kijken tot het einde naar het interview met Joel Silver, de oprichter van ISF

Cinedream TV @ IFA 2015 - Berlijn - Flash update 1

Ook dit jaar volgen we natuurlijk alle nieuwigheden in Home Cinema land op de voet op en dan mag IFA te Berlijn niet ontbreken.

Hier kan u een eerste flash update bekijken tijdens de persdagen op IFA te Berlijn.

Cinedream TV - IFA 2014 - Berlijn

 IFA in Berlijn  brengt ons ieder jaar weer vele nieuwe Home Cinema items. Graag stellen wij u in deze Cinedream TV editie enkele opmerkelijke nieuwigheden voor in een uitgebreid verslag.

Veel kijkplezier

Cinedream TV - Dolby Atmos - see how it works

Cinedream TV op uitnodiging van Onkyo bij Dolby UK.

Dolby Atmos - See how it works

Cinedream TV - CineEurope 2014 - Barcelona

Weerom zijn we op CineEurope in Barcelona de nieuwe tendensen gaan ontdekken.

Dit is dé beurs waar de grote jongens van de pro cinema industrie ieder jaar verzamelen. en hun nieuwigheden voorstellen.

U zal dan ook begrijpen dat wij op een dergelijk evenement niet kunnen ontbreken om alle toekomstige Home Cinema  tendensen te ontdekken.

Veel kijkplezier.