Thanks for your visit !

Verleden weekend kon u Cinedream voor het eerst in z'n nieuwe gedaante bewonderen.  Home@themovies, Domo@vantage en Dreamworks sloegen voor het eerst met z'n drieën de handen in elkaar om onder één vlag naar buiten te komen: Cinedream Home Cinema Store !

In maar liefst 3 ruimtes kon u in het Hotel Ter Elst (Edegem) de nieuwste snufjes op home cinema gebied komen bekijken, beluisteren én voelen. Deze beurs, georganiseerd door Audiovideo2day was een succes, en we hebben dan ook vele bekende maar ook nieuwe gezichten mogen ontmoeten.

Luc, Werner en Peter vormen een gloednieuw team dat voor u klaarstaat om elke home cinema op audio-, video- én integratieterrein zal kunnen aanpakken.  Niet voor niets staan deze namen al jarenlang voor het ultieme genot, bij u thuis in de woonkamer.

Voortaan kan u Cinedream dus terugvinden in Wijnegem, Breendonk en de nieuwste locatie: Bonheiden.Aarzel niet om ons te contacteren zodat we ook u op de hoogte kunnen houden ivm alle ontwikkelingen op home cinema gebied en opkomende Cinedream events.

Wat klanten zeggen

Jullie realisatie is echt top! Wij zijn super tevreden. 😁.

 

 

Koen - Erpe-Mere België

Persoonlijke aanpak door gepassioneerde mensen, perfecte service ook na verkoop.

Yoshi - Maaseik - België

Het resultaat mag er "echt" zijn en 3D is Top !!

 

Johan DB - Hever - België

We hebben gisteren de eerste film gekeken. Perfect!

Jons uit Hoeilaart - België

Jullie hebben iets geweldig gemaakt en we zijn uitermate tevreden.

Bert uit Hamme - België